fallback

38-годишна жена оцеля по чудо, след като скочи от 6-я етаж на жилищен блок в Пловдив. Инцидентът е станал в понеделник, съобщиха от Университетска болница "Свети Георги".

След като е приета в спешното отделение на лечебното заведение, лекарите са установили, че тя е с рана на главата, гръдно-коремна травма, но няма фрактури.

Пострадалата е настанена във Втора клиника по хирургия. Назначено й е необходимото лечение по клинична пътека.

Предполага се, че жената е паднала върху дърво, което е омекотило удара и е спасило живота й, съобщи "Дарик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Метнала се е, разочароване, че Цецка не спечели. Сега ще чака балотажа за повторен опит.

11

анонимна

преди 7 години

СПЕЦИАЛНО ЗА 3. Добре си си научил урока , но ти предлагам да провериш в болниците колко ман -ки са с рагади по *** и са оперирани.Попитай защо и ще ти отговоря- защото от 9-10 годишни работят яко в задния двор. И после била девствена. Да ама не - в ушите, а и за там не съм сигурна.Освен за секс вие за друго мислите ли? Съжалявам , че паднах на твоето ниво, но в момент на ярост трябва да се избие на някъде.

10

Донор на Сперма

преди 7 години

Това че не умряла веднага не значи ,че ще живее много .При такива удари се увреждат съдовете не ми пишете глупости тука .Факт е че хората изнемогват от безпаричие и в болниците се заплаща като в хотели винаги.Така че безплатно лечение няма и всички сте обречени попаднали в БОЛНИЦА !Касапите ще ви вземат органите и ще ги продадат без да разберете !Има лекарска Мафия за донори !

fallback