Снимка: Булфото, архив
fallback

Най-често млади и заможни шофьори сядат зад волана след употреба на наркотици, съобщи пред БНР Николай Крушарски от столичната "Пътна полиция".

Най-често са залавяни водачи, които са употребили амфетамин, метамфетамин, също и канабис. Като цяло профилът на този тип шофьори е -  млад водач в активна възраст, със среден и добър социален статус. Това е, което се отчита като тенденция, обясни той

Над 1700 са водачите хванати да шофират без книжка от началото на годината, допълни още Николай Крушарски от КАТ - София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Народен

преди 7 години

амфетамин, метамфетамин********************************************То това, ако е дрогата на заможните :) Егати държавата. На метаамфетите им викат на запад бедняшкия кокаин :)

19

Анонимен

преди 7 години

Объркали сте заглавието. Трабва да е: Млад и с не ясен произход на средствата.Тези които работят или развиват бизнес нямат нито време, нито желание да се занимават с дрога.

18

se

преди 7 години

Независимо от финансовите състояния на нарушителите закона трябва да е еднакво строг за всички.Правилата у нас са само за бедните а новото поколение богаташи се мислят за недосегаеми.

fallback