Снимки: МВР, Булфото - архив
fallback

Издирваният вече четири месеца за стрелбата срещу Димитър Желязков-Очите - Божидар Кузманов, се предаде сам на полицията, съобщи bTV.

Малко преди 15 часа днес Кузманов, известен с прякора Божо Кравата, се появи в полицията във Велико Търново.

Oще по темата

Митьо Очите бе прострелян с пет куршума в заведението "4 You" на Божидар Кузманов в "Слънчев бряг" на 8 юни. При престрелката загина гардът му Александър Алексиев, а друг негов охранител бе ранен. Двама души - Георги Иванчев и Радослав Димитров, бяха задържани и обвинени за опит за убийство на Желязков.

Според прокуратурата стрелбата по Очите е дело на организирана престъпна група с ръководител Божидар Кузманов.

Престъпната група се е занимавала с разпространение на наркотици, изнудване, унищожаване на вещи, побой, палежи и т.н. От 8 юни Кравата бе в неизвестност и бе обявен за издирване и от Интерпол.

Не е ясно какво точно е довело до конфликта с Митьо Очите, но след покушението колата на жената на Божо Кравата беше взривена.

Днес Кузманов се е явил в областната дирекция на МВР заедно с адвокат. Предстои той да бъде докаран в бургаската полиция, където ще му бъде повдигнато обвинение и ще бъде разпитан.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

Ще може ли Божо отново да погледне Митьо в очите?

7

0

преди 7 години

До АнонименPRILICHA NA PREBROITEL NA BIVOLI...NISKO CHELO >YSHI NA INTELIGENTEN...PREDAL SE E ZA DA SE PORADVA OSHTE MALKO NA GIVOTA

6

тих и спокоен

преди 7 години

Познавам добре Божо Кравата. Той е един много спокоен и тих човечец. Само дето по няколко пъти на ден леко прекъсва спокойствието и тишината си и пребива някого, паркира на чуждо място или стреля с пищоф.

fallback