Снимка: Булфото, архив
fallback

Бежанец от Афганистан преби охранител от центъра във Военна рампа, съобщиха от полицията.

Oще по темата

22- годишният мигрант е задържан в столичното Второ РПУ за 24 часа.

Тази сутрин малко след 7 часа в полицията бил получен сигнал, че в Център за временно настаняване на бежанци "Военна рампа" млад мъж нанесъл удар по лицето на 46-годишен охранител.

Изпратените незабавно полицейски екипи задържали на място нападателя – 22-годишен мъж от Афганистан, кандидат бежанец.

Това е вторият случай на арестуван афганистанец в София само за дни.

В ареста вече е прибран и 17-годишен младеж, който се опитал да целуне млада жена на Централна гара, а тя се оплакала в полицията от нахалния ухажор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Нонсенс

преди 7 години

"Бежанец от Афганистан"?!?!От какво бяга този?

23

Екстрадиране!

преди 7 години

Това ще отрезви и озапти останалите.Всякакви други начинания на властите ще имат само едно-единствено следствие - ще изглеждаме или глупави, или страхливи и безхарактерни в очите на пришълците, те ще се почувстват недосегаеми. Вече имаме горчивия опит с нашенски екзотични индивиди - управниците ни не са като Орбан, изпълняват директивите на новите "Големи братя" и резултатите са налице. Онзи етнос ни се качи на главите, а можем да се справим с този проблем ефективно и в кратки срокове!

22

Поручика

преди 7 години

Да видим какво ще стане! Това е типично нападение над служебно лице при изпълнение на задълженията му и наказва със затвор. Ние знаеме, че българите ги затварят, а *** ги пускат. Айде да видиме дали т.н. "мигранти" са привилегировани!

fallback