Архив: Бурфото
fallback

Възрастна жена е дала 3620 лева и златни пръстени при телефонна измама.

Разговорът по стационарния телефон е бил с продължителност пет часа, в които 76-годишната жена е въвеждана в заблуждение, съобщават от полицията в Търговище.

Неизвестният извършител е използвал претекста, че така жената ще съдейства на полицейските служители за задържане на извършители на телефонни измами.

Жената пуснала парите и накитите през балкона. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Интересно

преди 7 години

Да напомня, че от КТБ изчезнаха 4,5 милиарда(случайно толкова искаше Русия за изграждането на трасето на Южен поток на наша територия).Плюс 4-те, с които Русия ни е набутала до сега за АЕЦ Белене станаха 8,5 с тенденцията като им платим 1,2 за които ни осъдиха без да се знае въобще произвели ли са реакторите стават 9,7.Сложи и, че Русия ни продава най-скъпите горива с които 5,5 милиарда годишно изтичат към Москва.И ти твърдиш, че сме най-бедни заради Обама и Меркел!?ИНТЕРЕСНА ТЕОРИЯ!!!

12

Интересно

преди 7 години

До Анонимен 16БТК/Виваком и Мтел са собственост на Русия, КТБ също, Булгартабак също, Лукойл също, Газпром също, 550 000 имота по Черноморието са собственост на руснаци и за АЕЦ Белене до сега сме вътре с около 4 милиарда като се очаква да платим още 1,2милиарда за няма нищо ВЕИ с ток 3 пъти по-скъп от този на Мариците са руски и ти твърдиш, че сме най-бедни заради Обама и Меркел!?ИНТЕРЕСНА ТЕОРИЯ!!!

11

Анонимен

преди 7 години

А сега си представете в ролятана пенсионерката Бойко Борисов,някакъв наивник от село Банкя,за ало измамник си представетеОбама, Кери или Меркел, а хвърлените пари са от бюджетана България - ето за това сте най-бедни в Европа и региона.

fallback