Снимка: архив Reuters
fallback

Дилър на наркотици е задържан в резултат на действията на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. Това съобщиха от пресцентъра на дирекцията. 

Oще по темата

През нощта на петък срещу събота полицаите, заедно с колеги от "Криминална полиция" осъществили специализирана полицейска операция. Тя имала за цел да се противодейства на разпространението на наркотични вещества на територията на областния град. Действията на полицейските органи са проведени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура.

Полицаите претърсили жилището на 28-годишен мъж от града. До преди това обаче той не бил попадал в полезрението на полицията. В една от стаите били открити общо 907 таблетки, които при направения полеви наркотест реагирали на метамфетамин. Намерена е и електронна везна.

Мъжът е задържан в ареста за 24 часа, като срокът на задържане е удължен със 72 часа от прокурор при Окръжна прокуратура-Пазарджик. Работата по случая продължава, води се дознание.

От ОДМВР- Пазарджик припомнят, че само в рамките на изтеклата седмица това е вторият дилър заловен от служители на криминалния сектор в ОДМВР-Пазарджик. В четвъртък полицаите задържаха 49-годишен мъж с 26 полиетиленови дози хероин. В момента той е в следствения арест с наложена от Окръжния съд в Пазарджик мярка за неотклонение – задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

tarsene

преди 7 години

predlaganeto e sprqmo tarsento horata prosto se drysat kvo my e strannoto

5

???

преди 7 години

26 полиетиленови дози хероин

4

Анонимен

преди 7 години

Сега да го накарат да ги глътне

fallback