Снимка: архив, Булфото
fallback

Пиян шофьор уби пешеходка на пътя Варна-"Златни пясъци", съобщиха от полицията в крайморския град. Инцидентът станал около 7.20 ч. сутринта.

Шофьорът - 28-годишен, от град Игнатиево, блъснал с колата си 48-годишна жена. Пострадалата е откарана в болница, където по-късно починала.

Oще по темата

Полицията установила, че шофьорът е управлявал колата с 2,47 промила алкохол в кръвта. Той е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Както Dnes.bg писа по-рано бе съобщено, че жена е пострадала при катастрофа край "Златни пясъци" и е в кома.

При подобен инцидент почина и 13-годишно момче, което било блъснато от шофьор край Ловеч, който също избягал от мястото на пътния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Шаран БГ

преди 7 години

Абсолютно никакъв паралел не бива да се прави между двата инцидента!! Варненският пияница-убиец не бива да вижда бял ден !! Ако имахме смъртно наказания, той е за бесило или разстрел !! И крайно време е нашите 240 мъдреци да измудрят строги санкции за пияниците -убийци и тези без право за управление на МПС, които са зад волана !! При Ловеч имаме просто нещастен случай и вероятно съдът ще отсъди минимална вина на водача !!!

6

хмм

преди 7 години

игнатиево не е извесно с българите си! ръждив.ите са повечко. а тоя да го задържат за 24 години не часа

5

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден е едно и също: 5 катастрофи, 3 смъртни случая, и полицията някъде си хванала джихадист. Новините са толкова еднотипни, защото и хората са се превърнали в пасмина шофери-терористи без никакви, никакви добродетели. Необходим е един светкавичен геноцид над цялото население на планетата, и то колкото се може по-скоро.

fallback