Снимка: Архив, Булфото
fallback

Шофьор блъсна майка с количка и 7-годишно дете на тротоар в Ямбол и избяга.

Инцидентът станал около 9.00 ч. в неделя сутрин. 31-годишната жена и двете й деца оцеляват като по чудо, пише Нова телевизия.

Водачът връхлетял върху майката и децата в гръб. Жената е спасила с тялото си бебето в количката. Тя е откарана в болница в безпомощно състояние.

"Майката е с черепно-мозъчна травма, няма въобще спомен за случилото се. На скенера няма други травматични увреждания. Оставяме я в болницата за наблюдение. Бебенцето също е с охлузвания, защото е паднало от количката", каза д-р Недялка Влахова от болница "Свети Панталеймон" в Ямбол.

След инцидентът младият мъж зад волана е избягал от мястото на произшествието. Той е карал с бясна скорост и спирачен път на пътното платно няма.

Очевидци са успели да заснемат автомобила. Самоличността на шофьора вече е установена. Полицаите са намерили колата, оставена недалеч от дома му.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ЖЕНА

преди 7 години

НЕ САМО ЗАТВОР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕ КНИЖКА ДА СЕ ОТНЕМА А КОЛАТА ЧИЯТО И ДА Е ЗА ДА ИМА КОНТРОЛ И ОТ СОБСТВЕНИКА НА КОГО Я ДАВА

9

Динко Джамболлията

преди 7 години

Колата последен модел Мерцедес ли е била?

8

Да ви обясня

преди 7 години

Няма как да ви кажат име - полицейските сводки най-често са анонимни. Дават инициални (примерно Х.С., 21г.) и това е. Имената стават известни чак ако е някой познат или известен и т.н.

fallback