Снимка: кадър bTV
fallback

Нагли кражби се извършват в центъра на София – последният обир е направен на метри от Президентството – на ул. "Съборна", обяви Mилена Ибришева, представител на верига магазини за луксозни стоки.

Магазинът на веригата на ул. "Съборна" е обран през нощта – кражбата е извършена за 13 секунди, като стъклото е разбито със специален уред. Откраднати са 29 артикула на обща стойност близо 60 хил. лв.

Магазини от веригата са атакувани и през деня, продавачите са задържани от мъже с качулки, разказа още Ибришева пред bTV.

За година и половина са извършени общо шест обира, а откраднатите стоки са на стойност 100 хил. лв., уточни тя.

Кражбите са изключително дръзки и нагли, твърди адвокат Николай Генчев. По думите му са откраднати дори медни улуци, които веригата магазини поставила на сградата на Софийската митрополия.

Според него един от начините да бъдат задържани извършителите е да се проследи стоката, тъй като са откраднати много скъпи артикули, от които у нас се продават единични бройки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

алеееейййй

преди 7 години

Пак като не са Напапунели Роската докато спи в Президенството за Държавните Ценни Книжа Е извадил страхотен късмет

16

неееее

преди 7 години

Полицията е заета да пази властта постовете около държавните институции са се удвоили а народа кучета го яли,само че хората плащат с данъците си на полицията и не са доволни от нейната работа.

15

СДС-рката Нинова

преди 7 години

е как да няма, та е нормално една чанта да струва 4000лв ... няма за едни обувки или яке да се лети до Милано и Париж с бизнес класа е все пак с нещо трябва да се обличат децата на СДС-рката Нинова, СДС-лидера от 2000-та година Г.Гергов, на НАТО-веца Радев и т.н. - те трябва да живеет, а червените роби .... само да гласуват! Те са безправни и с никакви възможности за изплуване от блатото. .... Това ние е наследството на българо-съветската дружба - червени чукои и червени просяци

fallback