Архив: Булфото
fallback

Оранжерия за отглеждане на канабис е открита при полицейска проверка в къща в романското село Синьо бърдо, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.

В специално обособеното помещение в къщата, обитавано от 30-годишен софиянец, са намерени засадени около 100 растения от рода на конопа.

Общото тегло на листната маса от растенията е 27 килограма, уточняват от полицията. При извършения полеви наркотест растенията са реагирали на "канабис".

Мъжът, живеещ в къщата в Синьо бърдо, е задържан за 24 часа в ареста в Роман. Уведомена е районната прокуратура в Мездра, по случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Толкова е просто - декриминализация, лица над 18 годишна възраст да имат право да си отглеждат до 2 растения вкъщи за лична употреба, забранено на публични места, в по-големи количества да е нарушаване на закона, продажбата и разпространението остават криминално деяние, и така, ама в замираща държава с масово невеж и остарял начин на мислене от миналият век, и вярвания в лъжи и манипулации, с висока престъпност, с демографски срив откъм гледна точка на грамотните, кадърни хора които ще останат..

3

Анонимен

преди 7 години

Марихуанизация!

2

Mene

преди 7 години

Нали тея от.репки от МВР трябва да имитират никаква дейност и ходят да обикалят нивята да гледат къде има билкови масиви. Да сте чули да хванат някой за отровен/фалшив спирт? Най им е лесно да кажат Оп намерихме ей тука малко трева. Сякаш не пушат сума ти и хора и то най-вече, за да борят стреса, в който живеем!

fallback