Архив: Булфото
fallback

Задържани са 16 души с неустановена самоличност и произход в района на "Лъвов мост". Това каза за "Фокус” ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР във връзка с провеждаща се акция на органите на реда.

Той посочи, че задържаните нямат документи. „В момента се обработват в Трето районно управление”, обясни Маринов.

„Операцията по профилактика и установяване на пребиваващи продължава и към момента”, добави директорът на СДВР като уточни, че проверяваният района е около бул. „Мария Луиза”, Женския пазар и "Лъвов мост".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

нашата полиция е велика : действа , с..ните ги бият по главите с бутилки , мигрантите почнаха да ги бият с камъни а те все регистрират..... и работят

14

Рали1

преди 7 години

"Чудовищният ров от Марица до Черно море се вижда от Космоса.Този ров,столетия по-късно,когато над българските земи ще легне мрачното османско робство,османлиите щеше да нарекат ЕРКЕСИЯ,което означава земен прорез.Прорез,който Тервел правеше между два свята и две култури.2016-"цялата дължина на съоръжението по границата ще бъде около 230-240 км"Преди 1300 г.-Общата дължина на съоръжението от брега на Бургаското езеро до левия бряг на р.Сазлийка е 142 км."-българите успяват да опазят границат

13

Гладен редактор

преди 7 години

Ситуацията с бежанците в България е като риболов по Discoveri Chanel - Хващат, показват и пускат. То и с корупцията е така. Това е положението.

fallback