Снимка: Булфото, архив
fallback

Земеделец почина на място, след като бе ударен от джип край зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово. Трагичният инцидент стана тази нощ към 02.30 часа на пътя от Сандански за Петрич, съобщиха за БТА от МВР.

76-годишният земеделски производител Борис К. дошъл с колата си, за да подреди и продава чушки и дини. Решил да отиде да си купи кафе отсреща. На връщане обаче е пометен от джип "Сузуки Витара", шофиран от 25-годишен водач от Петрич, който се движел с несъобразена с пътните условия скорост от Сандански за родния си град.

При силния удар пешеходецът починал. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Прегазеният земеделец е от петричкото село Скрът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 10

преди 7 години

Ако беше шофирал д превишена скорост, нямаше да пишат за несъобразена скорост, т.е. с каквато и скорост да се движиш винаги си виновен.

9

Анонимен

преди 7 години

Това може да се случи на всеки шофьор - 2:30 през нощта, тъмно, ако имаи завой няма и да видиш пресичащия човек ....

8

Анонимен

преди 7 години

Джипът е карал с поне два пъти по-висока от ограничението скорост. Кракът на човека беше на няколко метра от тялото. И да в 02:30 часа борсата в Кърналово работи и хората продават стока.

fallback