Снимка: "24 часа"
fallback

Касапинът от Шумен, 45-годишният Стефан Стефанов, е признал, че в чувалите, открити в къщата му, са останките на жена му Галя.

Както Dnes.bg писа шуменецът бе арестуван снощи заради това, че е убил и разчленил трупа на 49-годишната жена в семейната им къща.

В неделя вечерта по тъмно от къщата на ужасите полицаите първо изнесоха един голям черен чувал, събрал останките от разфасованото тяло на Галя. Мъжът й, след като я убил и разчленил, събрал всичко в пет торби. Дали всички части са били там все още не е ясно, защото днес останките бяха отнесени във Варна, където се прави аутопсията, пише "24 часа".

Веднага след чувала, прикрит зад чадър, разследващите изведоха и убиеца. По данни на Апелативна прокуратура-Варна най-вероятно убийството е било извършено между 12 и 21 август, когато полуразложеното тяло бе открито в пристройка в двора.

Oще по темата

Според съседи от седмица, като духнел вятър из махалата, се носела непоносима воня на мърша, но хората мислели, че някакво животно е умряло. Пак според тях миналия четвъртък Стефан си купил и моторна резачка. Предполага се, че тогава е разфасовал вече мъртвото тяло.

Хората описват Стефан като кротък човек, който обаче имал много лошо пиянство. Под влияние на алкохола ставал изключително агресивен.

Аутопсията ще доказва как точно е била убита жертвата. Не е ясно и дали са запазени всички части от тялото й. Възможно е извършителят да е успял да изхвърли няколко торби. Днес огледът на къщата и двора продължаваше до късния след обяд. Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на причината за смъртта на жената. Предстои привличането на извършителя като обвиняем за убийството, съобщиха от Апелативната прокуратура.

Галя и Стефан имат 18-годишна дъщеря. Съседи разказват, че от раждането на детето все там живеели, там я отгледали. Преди 2-3 години обаче двойката почнала ту да се събира, ту да се разделя. Преди около 6-7 месеца Галя изчезнала, каза съседка. Отишла на гости при сестра си в Канада. Когато се прибрала тя отишла при близки във Варна. По данни на прокуратурата точно нейните близки от Варна преди три дни, в петък, подали сигнал в полицията, че Галя е изчезнала. Жената била обявена за издирване на 19 август.

За криминалистите не е било трудно да стигнат до бившия й съпруг, заради неговото буйно пиянство. Стефан вече е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Последно се заговори за семейната им драма в края на юли м.г., когато полицаите го завариха да измъчва Галя, като преди това я беше оковал с белезници за крака на леглото. Полицаите през прозореца видели тази сцена и влязоха, за да освободят жената.

Стефан прилагал същата наказателна мярка и към 17-годишната им дъщеря. И нея връзвал с белезници, по цяла нощ момичето се молело да отиде до тоалетната, а той я държал окована. Почти винаги правел това на пияна глава. Белезниците били истински, купил ги от пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Aleksandar

преди 7 години

Тоя изверг ще бъде изнасилван многократно в панделата, не трябва да умира а да бъде **** и измъчван.... пожелавам му много *** :D

33

Анонимен

преди 7 години

Алкохола много животи е затрил.

32

БХК

преди 7 години

Стефан - човек на месеца!

fallback