Снимка: архив Bulphoto
fallback

Бащата на тригодишно дете от Павликени, за което има съмнение, че е получило наранявания в резултат на блудство, е задържан за 24 часа.

Oще по темата

От него са взети проби на генетичен материал с оглед образуваното досъдебно производство. Детето е прегледано от съдебен лекар, но за окончателното становище се чакат резултатите от пробите, които ще бъдат готови днес, съобщава "24 часа".

Пострадалото дете е прието в Спешното отделение на великотърновската болница вчера. То е било придружавано от родителите си, които твърдели, че е паднало от масата.

При прегледа обаче медиците се усъмнили, че върху детето е упражнено сексуално насилие и сигнализирали органите на реда.

По случая незабавно е започнало разследване. Назначени са експертизи, разпитват се свидетели. Разследващите са разговаряли и с братчето на малкото момиче.

Засега прокуратурата работи по две основни версии - за нараняване в резултат на битов инцидент и за рани, получени вследствие на блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Старият манаф

преди 7 години

Чакаме те в затвора с нетърпение!

2

Т

преди 7 години

Какво значение има етноса? Турци, българи, или ***, все пак говорим за три годишно дете. Това е ужасно! От всички етноси има и хора, има и изро'ди, всички го знаем...

1

Анонимен

преди 7 години

напишете името на турчина бре "журналисти" , или не е политкоректно

fallback