Снимка: Dnes.bg
fallback

Възрастна жена от Димитровград бе измамена с 12 390 лева след телефонно обаждане от мним служител на местната полиция, съобщиха от МВР-Хасково.

Сигналът е получен от самата 73-годишна потърпевша в петък.

Телефонният глас заблудил жертвата, че ще й звънят измамници, а тя трябва да съдейства за залавянето им. Като част от плана на "криминалистите" жената приготвила наличните средства, като добросъвестно продиктувала номерата на банкнотите.

После в уречения час хвърлила от терасата на апартамента си найлоновата чанта с парите.

Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

Такива неща в КНДР са изключени.Там немат ало-апаши оти си немат ало-ало.

15

Няма за чудене

преди 7 години

Като ти се обадят и ти си Пешо Тодоров и ти кажат, Пешо Тодоров ли е на телефона? Ваша дъщеря ли е Гергина Тодорова? Ами тя е катастрофирала в Испания и е в кома, но осигуровките и не покриват лечението (а дъщеря ти наистина е в Испания). Спешно са ни нужни 5 000 евро. Ще дойде човек да ги вземе. А ти, Пешо си на 75. Какво ще направиш. Ще извадиш петицата и ще я дадеш като поп. Въпросът е колко от МВР, ГРАО и банките работят за тая мафия, защото ясно е че работят. И кои са точно тия бокл у ци

14

Хаирлия да е

преди 7 години

До проклятиеМи те полицаите нали са същата крадлива ***.От такива, които развяваха руски знамена на Орлов мост като изнудваха правителството какво да очаква човек?

fallback