Снимка: архив, Булфото
fallback

Младеж е ударил полицай от Попово, скъсал е и пагона на друг служител на реда. За разправата между 19-годишния В.А. от града и представителите на полицията съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

На 13 август през нощта - около 3.30 часа младежът е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като е оказал и съпротива срещу орган на властта.

Той е нанесъл удар в лицето на служителя от група "Охрана на обществения ред" в Районното управление в Попово, а след това ударил и скъсал пагон от униформата на друг негов колега.

При задържането му от органите на реда В.А. е оказал съпротива. Той е задържан за срок до 72 часа и му е повдигнато обвинение.

По случая е образувано незабавно производство по описа на Районното управление в Попово.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Алкохол+селяния води винаги до очаквани резултати.

8

Един от село

преди 7 години

При това положение, полицаите р трябвало да му отворят главата да видят каква муха има вътре.Защо като дойде демокрацията не приехме Американската конституция? Сега щяхме да ядем курбан, в негова памет.

7

сериозно ???

преди 7 години

Нормално, малко градче! За мнозина навярно е скучно! Трябва все пак да има малко живец, малко адреналин, малко емоция! Нали и те търсят светлините на прожекторите, нали и за тях трябва да чуе света, че още ги има и ето, успяха!

fallback