Снимка: bTV

Психическото състояние на 27-годишния Кристиян Гочев не е добро, той е неориентиран и не може да даде логични обяснения. Това съобщи пред журналисти директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов.

Още по темата

Гочев е заподозрян в убийството на своята майка и дядо. Престъплението е било извършено в столичния квартал "Хаджи Димитър". Според специалисти - по особено жесток начин. 

Комисар Маринов уточни, че предстои да се направят съответните експертизи, за да се докаже съпричастността на лицето към извършеното престъпление.

По думите му в момента Кристиян се намира в състояние, което не му позволява да се грижи за себе си, затова са взети мерки за неговата безопасност. Задържаният ще бъде настанен в съответно заведение, съобщава "Фокус".

"Видимо е здрав, но психологическото му състояние не е добро. Лицето не съдейства и не може да се води нормален разговор с него. Поне това показва пред нас и затова сме викнали специалисти, за да преценят до каква степен е реално това негово поведение", обясни още директорът на СДВР.

Той посочи също, че на младежа са взети проби за наркотици и алкохол, резултатите от които още не са готови.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase