Снимка: ОДМВР-Плевен
fallback

МВР - Плевен издирва безследно изчезналата Станка Митева Асенова. Момичето е на 16 години с постоянен и настоящ адрес в село Подем, съобщават от полицията в града.

Тя е в неизвестност от 26 март 2015 година, когато е напуснала лечебно заведение в Плевен и до настоящия момент няма информация за актуалния ѝ адрес и местонахождение.

Станка Митева Асенова е на видима възраст 16-18 години, със среден ръст, телосложение – нормално, лице – мургаво, коса – дълга, черна, вежди – тънки; устни – плътни; очи – черни, нос - правилен.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

А, чак сега обърнах внимание, че е изчезнала 2015... е, много рано се сетихте да я търсите! Тя сигурно вече е бременна с 3-тото.

15

Анонимен

преди 7 години

16 годишната Станка вече е омъжена и може би дори бременна. И без това според техните традиции вече е позакъсняла. До сега трябваше са има поне 2 деца.

14

Анонимен

преди 7 години

Може да се е радикализирала и да е напуснала страната през Турция и най-вероятно е оглавила отряд от идилски командоси. Възможно е да подготвя мащабни тероростични операции. Това трябва да се провери със всички възможни средства.

fallback