Снимка: Булфото
fallback

Велосипедист е загинал при пътен инцидент във Варна. Това съобщиха за "Фокус" от "Пътна полиция".

Колоездачът е опитал да направи ляв завой, когато е блъснат от Опел "Корса", управляван от 75-годишен шофьор. Велосипедистът е загинал на място.

Общо регистрираните катастрофи, които са станали на територията на Варна са 18. Установени са материални щети по автомобилите. Няма данни за проблеми в транспортната система на града или за въведена нова организация на движение. Всички светофарни уредби са изправни.

Автобусите на градския транспорт се движат с празнично разписание. Повече автомобили се наблюдават по участъка, водещ към курортните комплекси и в централната градска част по посока кварталите. Не се извършват ремонтни дейности по републиканската пътна мрежа в региона.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

До 24 <От Сливен&

преди 7 години

Лъжеш!В закона няма такива изисквания заради велосипедистите. Второ, пак лъжеш - това, че човека е 75 годишен, не означава, че има както си написал "амортизация на очите". 75 годишния шофьор е като всички останали, само дето обикновено не предприемат рисковани маневри, както правят тези до към 35 годишна възраст.

31

Още безименни

преди 7 години

До Анонимен"Велосипедистите най-много нарушават правилата и е съвсем логично често да има случаи като този."Статистиката показа обратното: при повечето от случаи когат има катастрофа между кола и колело, шофьора на колата е виновен.Защо винаги обинявате другите? Карайте спазвайки правилника и ще има по-не 2 пъти по-малко такива ситуации.

30

Не толкова прост в.

преди 7 години

До *** велосипедист"по какъв начин велосипедиста пречи повече, когато кара в насрещното"Изключително опасно е да караш в насрещното! Само не-опитни велосипедисти правят това. Моля дайте пример с държава където каранатео в насрещното за колоиздачи е писано в правилника за движение. Няма такава!

fallback