Снимка: Нова тв

Нова версия около случая с бившия учител по музика, който е обвинен в блудство с деца.

Несподелена любов – така съпругата на Илиан Василев си обяснява следствието срещу него.

Според нея жената, която е подала сигнала срещу преподавателя, тайно го е харесвала, но е била отблъсната и затова си е измислила, че педагогът е блудствал с детето й.

Още по темата

"Вярвам му повече от всичко. За мен това е прекрасният съпруг, с когото сме сътворили всичко, което имаме", заяви пред Нова тв съпругата на Илиан Василев.

54-годишния учител от Дулово беше задържан преди два дни с обвинения за педофилия, съхранение и разпространение на порнографски материали.

Според прокуратурата Илиан Василев е извършвал посегателства над шест момиченца на възраст между 10 и 12 години. Съдът ще решава днес дали да остави учителя в ареста.

Припомняме ви, че освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра му повдигна обвинение и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase