Снимка: Булфото, архив
fallback

50-годишен мъж уби с пушка кучето на съсед в добрично село, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 20 юни, около 20:10 часа, е получено съобщение за убито домашно куче на територията на с. Ангеларий.

На място е установено, че 50-годишен мъж от същото село със законно притежавана ловна пушка е убил животното в двора на съседа си.

По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Перла

преди 7 години

Направих си труда...и открих снимка на кученцето...поприказвах и със сведетели от селото...случая е много тежък и показателен..Снимката на кученцето открих в страницата на село Ангеларий..тази снимка на публикацията ви не е реална...но тук няма опция да публикувам снимката..То е едно бебенце..Лесно да пишете без да знаете нещо по случая..Дали е предшествано от убийство на човек...или ще последва убийство на човек...Дано полицията да отговори..

14

Анонимен

преди 7 години

Още повече, става въпрос за село. В нормалните села се гледат животни. Кучетата охраняват двора и животните, защото няма как да ги пазиш иначе. И нормалните кучета не лаят до припадък, а лаят когато мине човек или животно. Това им е работата. Като не можеш да приемеш, че в селата се гледат животни, ходи живей в апартамент. На село има (или би трябвало да има) кучета, овце, крави, кози, кокошки. Лаят, блеят, кукуригат, миришат, цапат и са досадни. Но това е селският живот и там им е мястото!

13

До 12 но от 9

преди 7 години

Твоят сън не е приоритет на цялата Вселена каквото и да си мислиш ти. Аз също много мразя в 6 съседите отгоре да започнат да мърдат цялата си мебелировка, да ходят на токчета и да се разправят без да им пука, че не всеки е с тяхното работно време, ама не съм ги застреляла, нали? Или като някое бебе се дере цяла нощ. Не, слагам си тапите за уши, пия приспивателно и така. Ако някой вдига шум нощем, можеш да викнеш полиция. Ако ти вдига шум денем, се примиряваш. Но да стреляш е саморазправа!

fallback