Иван Терзийски Снимка: МВР
fallback

Последният издирван от полицията за престрелката в Слънчев бряг се е предал доброволно. 30-годишният Иван Терзийски се е явил в следствената служба в Бургас с адвокат.

Мъжът, заедно с още седмина души, бе обявен за издирване от полицията във връзка с извършеното престъпление на територията на Слънчев бряг.

По-рано днес бе задържан при полицейска операция и 26-годишният Радослав Димитров от Плевен.

Общо 21 са вече задържаните за тежкото престъпление, при което беше убит 46-годишният охранител Александър Алексиев. Състоянието на простреляния несебърски наркобос Димитър Желязков - Митьо Очите остава критично, има опасност за живота му.

Сега на лекарите им предстои да се борят с усложненията, които ще настъпят от травмите на Димитър Желязков, каза д-р Даниела Люцканова, старши лекар в отделението по реанимация на бургаската болница.

Oще по темата

"Очакват се усложнения от страна на черния дроб, дихателната система, както и отделителната такава, така че в момента на него и на нас ни предстои вече борба с усложненията, които настъпват. Първоначалният шок засега е овладян. В следващите моменти може да се очакват и усложнения на всички органи", уточни тя пред БНР.

До момента по случая е повдигнато обвинение само на Тодор Славов от Стара Загора за убийството на охранителя Александър Алексиев. Мярката за задържане в следствения арест на Тодор Славов е удължена на 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

65

преди 7 години

Предал ли се е ,или се е скрил

34

Insider

преди 7 години

Не съдете хората по външния им вид, не сте били там и не знаете какво се е случило! Ако някаква мутра ви дойде с още 15 себеподобни няма ли да се защитите ? Много точен човек е Иван, освен това е добър баща и съпруг. Дано не му закачат семейството тия мухали, че са много отмъстителни.

33

Анонимен

преди 7 години

Златко спри се бе с тия банални Статии за престъпници , почна Европейското по футбол

fallback