Снимка: Булфото, архив
fallback

Има заподозрени за извършването на обира на централната поща в Хасково. Това съобщи пред Нова тв директорът на ГД "Национална полиция" Христо Терзийски.

В Хасково са командировани служители на полицията, които да подпомогнат разследването. Терзийски разкритикува организацията на охраната, която е била отговорна за близо двата милиона лева, които бяха откраднати от пощенски клон.

Oще по темата

За охраната на Централната поща в Хасково отговарят няколко частни фирми, а за лошата организация по съхранението на огромните суми пари вече е имало сигнали от районния полицейски инспектор.Откраднатите пари са били застраховани и престъплението няма да струва нищо на българския данъкоплатец, категорични са от "Български пощи".

Припомняме, че престъплението беше извършено в нощта срещу сряда. Веднага след като успели да проникнат в сградата, крадците обезвредили единствения пазач. Той бил вързан и с маска на очите. През това време обирджиите прекъснали електричеството, за да демонтират камерите и да разбият касите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

български мощи

преди 7 години

Така е, едни гепат кинтите, други ядат бахура.

8

оракул

преди 7 години

Ха сега ,познайте на кого са приближени собствениците на охранителните фирми работещи с държавните пощи? Ми много ясно ,на Главния охранител в държавата Б.Б.!!За управляващата партия трябват кинти, все пак идват избори.

7

наши хора

преди 7 години

Пощите сключиха договори с няколко охранителни фирми ,да им пазят пощите и да транспортират пратките ,че батака е пълен ,но какво да се прави като баницата е сладка и голяма!! Лапачка ,колкото искаш. Значи, пощите получават държавна субсидия от милиони левове и хората са го измислили да си цицат легално ,като слючват договори с ,,наши,, фирми за охрана!!! Ей ,че хубаво! Работещите в пощите мизерстват с мижавите си заплати, а управниците на пощите и частните фирми бъркат в кацата с мед.

fallback