Снимка: архив Булфото
fallback

Димитър Желязков - Митьо Очите - е ранен при престрелка в Слънчев бряг, и е откаран в болница, информираха от МВР.

Освен него е пострадал още един мъж, вероятно охранител, съобщава БТА.

"24 часа" съобщава, че има и един загинал при престрелката. Тялото на убития все още е на място и там текат огледи.

Говорителят на ОДМВР-Бургас потвърди, че един мъж е убит, а двама са пострадали при инцидента. Към този момент самоличността на убития не е установена.

Инцидентът е станал около 20,57 ч. в района на дискотека "Айсберг" в курортния комплекс. Пострадалите са откарани в болницата в Бургас.

В момента на мястото се извършва оглед. Задържани са и двама мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Политиката на ГЕРБ

преди 7 години

Последно гледах един филм от затвора с Мите Очите .Твърдеше че невинен за наркотиците и бил набеден.Ако е така наистина е възможно да е много удобен за убиване.Така наушким ще сме убили наркобоса а истинският ще се прави на обикновен бизнисмен .Наркотиците,проституцията и всички доходни дейности са апетитни хапки на определенигрупировки и пол. партии . Изобщо не мисля че ако елиминират един ще се спре програмата.А тя е държавата да си затваря очите ,да е бедна и да има престъпност.

47

Анонимен

преди 7 години

SUSDAVANETO NA PREHODA E GRESHEN OT BSP-to.

46

Емигранта

преди 7 години

Много си мислех дали да напиша нещо.Определено хората тук са прави но...немисля,че е виновен САМО Бойко Борисов,виновни сме всички българи независимо къде се намираме.За жалост на много от нас им харесват мафиотските истории.Ако бяхме НЕпримирими както Ботев,Левски никога нямаше да ги има тези истории.За жалост всичко вече е тръгнало на разпад и НЕ от политиците а от НАС.Не ни харесват всички те,какво правим по въпроса?!Аз бих искал да се върна един ден и наистина да помогна с нещо,възможно лие

fallback