Снимка: Булфото, архив

В ареста с полицейска мярка за 24 часа е задържана Каля Караджова, съпруга на служителя от "Икономическа полиция" Венцислав Караджов, чиито родители бяха намерени убити на 17 май в Пловдив. Това съобщи за БТА началникът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Христо Разсолков.

Още по темата

Венцислав Караджов бе арестуван веднага след убийството на родителите му Цветан и Божурка, до момента срещу него е повдигнато обвинение за държане на незаконно оръжие и преотстъпването му на непълнолетни лица.

Полицаят Венцислав Караджов: "Искат да ме натопят за убийството на родителите ми. Невинен съм, началниците ме предадоха, каза служителят на пловдивската "Икономическа полиция".

Вчера съпругата на служителя от Икономическа полиция Венцислав Караджов подаде жалба до главния прокурор, до парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и до Държавната агенция за закрила на детето
за тормоз от страна разследващите полицаи.

Защитничката на семейството беше категорична, че семейството, в това число 15-годишният им син и тъщата, е тормозено психически.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase