Архив: Булфото
fallback

45-годишна жена е загинала след катастрофа на главния път за Велико Търново, съобщиха от полицията в Русе.

Вчера чрез тел. 112 в РУ-Бяла е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадали на главния път Русе - Велико Търново.

При извършения оглед на място е изяснено, че при мокра пътна настилка, с оттичаща се вода върху нея и добра видимост, товарен автомобил марка "Ивеко", с румънска регистрация, управляван от 22-годишен шофьор, движещ се в посока към Бяла, се блъска в лявата част на лек автомобил.

В резултат на удара са пострадали водачът на лекия автомобил - мъж на 51 години. Той е откаран в МБАЛ-Русе с фрактури и спуквания. Возещата се в лекия автомобил 45-годишна жена е получила множество фрактури на ръка, глава, гърди и също отведена и настанена в МБАЛ – Русе.

В лекия автомобил са били още 26-годишна жена, която е била с леки наранявания и е освободена за домашно лечение, както и 2-годишно дете, което също е с леки наранявания и е освободено за домашно лечение.

Тази нощ от болницата в Русе са информирали, че 45-годишната жена е починала.

Причините за настъпилото ПТП са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. В РУ-Бяла е задържан за срок до 24 часа водачът на товарния автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

Нагли са, защото контролът по пътищата куца. Същите шофьори, но в друга държава, определено карат различно. Същото важи и за нашенските "тарикати".

4

бай Петко

преди 7 години

И ако ме опониране, че тунелите НЕ са достатъчно високи, прекарайте вагоните по трасета където няма тунели. По-важни ли са парите за превоз, от колкото живота на невинни граждани и опазване на така прокламираната ни околна среда. Слепи политици, съвземете се, така ще вдигнете и рейтинга си !!!

3

анонимен

преди 7 години

До Аспарух, грух, грухАма до кога пътищата ще са ни виновни на нас? Бяла-Русе - съвсем нормален път, ако задкормилните устройства са отговорни и не забравят, че не са сами на пътя! А относно румънските шофьори - 1 на 1000 се съобразява с правилата за движение по пътищата и, за съжаление, резултатите са налице. Да почива в мир жената и дано другите ранени се възстановят бързо и безпроблемно.

fallback