Снимка: Булфото
fallback

27-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя, а 35-годишен мъж е откаран в тежко състояние в МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново, съобщи за "Фокус" говорител на ОД на МВР Велико Търново.

Сигналът за произшествието е получен днес в 12:15 часа. По първоначална информация мотоциклет, движещ се от Велико Търново към Варна в района на село Шереметя се удря в движещ се пред него лек автомобил "Лада", чиито водач е предприел маневра за обратен завой.

При удара мотоциклетиста и негова пътничка падат от мотора, след което са ударени от лек автомобил "Рено", който се е движел в посока Варна-София.

В резултат на удара на място е починала пътничката от мотора, на 27 години от Попово. Водачът на мотора, който е на 35 години, е откаран в болница в тежко състояние.

Двамата водачи на леките автомобили са изпробвани с дрегер за употребата на алкохол, пробите са отрицателни, взети са им кръвни проби.

По случая е започнато досъдебно производство, причините за произшествието са в процес на изясняване. На мястото на инцидента има служители на "Пътна полиция", които регулират движението, което се осъществява в едната лента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

магарето

преди 7 години

Четох коментарите ви.По този път пътувам всеки ден.След бензиностанцията нямаш право на ляв завой,на около 200метра има отклонение в дясно.Вие си правете оценка!За мен и двамата са виновни!Обратен завой (забранен)+превишена скорост и неправилно изпреварване!Жалко за момичето.

18

Анонимен

преди 7 години

в софия внимавам като карамно на село на 1000 процента внимавам щото там са други законите и правилата всеки кара кой кактоси знае

17

Бургас

преди 7 години

А във " великата" ни столица изобщо си карат както и където си искат като засичат ,минават отпред на светофара , и тн и тн.

fallback