Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Мъж загина на място при тежка катастрофа на софийското Околовръстно шосе снощи. Той е управлявал автомобила си в насрещното със 140 километра в час.

Шофьорът излязъл с ляв завой от бензиностанция, в близост до разклона за Бояна, където движението е еднопосочно.

Първо ударил странично една кола, след което се ударил челно във втора. Шофьорът, карал в насрещното, е изпаднал в канавката и там е починал.

Линейката е пристигнала след 25 минути. Случайни минувачи са се опитвали да помогнат на пострадалите. Очевидец разказа пред bTV, че са вадили от колата ранен мъж.

Огледът продължи до късно снощи и предизвика задръстване на шосето.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

краси

преди 7 години

А някои знае ли че никога не е имал книжка и са го спирали безброи пати. Но понеже си го познават срещу 50лв винаги го пускаха.

41

misho

преди 7 години

Аз само се чудя защо никои неспоменава името на вапросния човек и че се занимаваше с наркотици проституция и колко хора е убил с ръцете си

40

conservator

преди 7 години

Да караш в насрещното се е случвало на всеки шофьор. Това няма да го доказвам на не шофьори. Те ако могат ще забранят колите, защото ги е яд че нямат книжки. Но винаги си взимат такси, автобус или влак за да се придвижат. Рядко за тези тръгнали на почивка, яхвайки кон. Но да караш със 140 км./час е недопустимо. Това го казвам, защото искаха да направят престъпление карането в насрещното, а това да влезеш в еднопосочна улица от грешната страна е толкова лесно, колкото да се спънеш докато вървиш.

fallback