Снимка: Reuters, архив
fallback

Българин загуби живота си в трагична катастрофа на магистрала в Италия. Пет дни били необходими на полицията, за да идентифицира 54-годишен наш сънародник, чието тяло било овъглено при инцидента.

При катастрофата автомобилът се е обърнал и запалил след сблъсък с друга кола. Произшествието е станало на магистралата между Болоня и Падуа, съобщи Нова тв.

Италианската полиция се опитва да идентифицира и тялото на спътника на българина. Предполага, че става въпрос за друг мъж от България.

По данни на полицията двамата работели в Италия и са си взели отпуск, за да се върнат в родината си за предстоящите празнични дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

анонимна.

преди 8 години

Бог да ги прости.Жалко

3

Кон

преди 8 години

Бог да ги прости!Тирът е навлязал в насрещното през мантинелата и ги е блъснал. Тъжно е да се разделяш с приятели.А каква новина е написаното?

2

Италиянеца

преди 8 години

Луди хора, аз работя близо до Александрия и често минавам по тези пътища и съм виждал ужасни катастрофи за съжаление над 90% българи, румънци, албамци все балканци участват в тях. Карам Порше Кайен но то е ограничено до 140 във сервиз, много пъти ме изпреварват стари коли от над 20 години с над 140 км, което си е самоубииство.

fallback