Снимка: архив Булфото

Досъдебно производство за опит за убийство на пътя е образувано след сбиването в Раднево, възникнало при спор за предимство, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора, цитирани от БНР.

Още по темата

Както Dnes.bg писа кървавата саморазправа се разигра вчера по обяд в центъра на града. Шофьори се сбили заради отнето предимство. От едната кола изскочили роми и нападнали с юмруци, ножове и бухалки пътниците в другата кола.

Младите мъже са настанени в болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио.

Днес от полицията съобщиха, че ранените вече са в стабилно състояние. Младият мъж с прободната рана, който бе с опасност за живота, е претърпял операция.

МВР уточни, че първоначалното сбиване е между двама млади мъже на 19 и 28 години. 19-годишният заедно с още трима мъже са нанесли множество удари с бухалки на другия участник в побоя, като са му причинили наранявания по главата и тялото и линейна фрактура на черепа.

Друг мъж на 27 години са проболи с нож в горната лява част на гърба. Според директора на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, всички участници в сбиването са се познавали. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase