fallback

Софийският районен съд наложи глоба от 2000 лв. за бившия собственик на ЦСКА и съдружник в сметопочистващата фирма „Титан“ Димитър Борисов, който ударил дъщерята на убития бизнесмен Филип Найденов-Фатик, съобщава "Труд".

Борисов е признат за виновен, че нанесъл лека телесна повреда по хулигански подбуди на 16-годишната Адриана Тюркмен.

Инцидентът стана на 27 август 2013 г. в столичното заведението РМ. Адриана била на рожден ден на своя приятелка. Час и половина след полунощ тя отишла до тоалетната, но преди да влезе, оттам излязъл Борисов. Щом я видял, без причина забил юмрук в лицето на момичето.

До последно Борисов твърдеше, че видял Адриана да взема наркотици в тоалетната, направил й забележка, в отговор тя го нарекла "педераст", той блъснал вратата и тя се ударила сама.

С решението си съдия Силвия Цепова освободи от наказателна отговорност Борисов и той избегна затвора. Но трябва да плати глобата и 1050 лв. разноски по делото, което се разглежда повече от 2 години.

Още новини за известните в спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

дали щеше да я удари ако баща и беше още жив?! :)

13

Анонимен

преди 8 години

Ако беше мъж, щеше да позвъни на 112 и да каже "Адриана шмърка бело в *** на ..."Пък той взел, че постъпил като п**с.

12

Анонимен

преди 8 години

Преди години един приятел на баща ми беше напердашил брат ми. Един човек си хвърлил фаса неизгасен и брат ми го взел и го допушил. Брат ми тогава беше на 7 години и и с рев при баща ми: "Чичо Наско ме би". Баща ми веднага скочи, но като разбра за какво са ошамарили брат ми, му дръпна още вече приличен пердах. Брат беше един от връстниците си, които не пропушиха, нито се е боцкал, нито екстази е взимал, а тогава беше на мода и много ги зарибяваха.

fallback