Архив: Булфото
fallback

Брезнишки полицаи са задържали 21 имигранти, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

На 15 април бил подаден сигнал за лекотоварен автомобил, минаващ през посеви в брезнишкото сeло Билинци.

Пристигналите на място полицаи установили в колата 21 имигранти, представящи се за афганистански граждани. Шофьорът на УАЗ-ката не е бил на място, пише БТА.

Малко преди това колата била обявена за издирване от собственика й. Предприети са действия за установяване шофьора на автомобила. Започнато е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

Скандал! БЛИЦ и ПИК стигнаха до Турция през браздата - вижте зеещите порти на България и пътя на бежанците! (СНИМКИ/ВИДЕО)На вниманието на Бъчварова и Ненчев: Границата ни е разграден двор.В момента напливът на мигранти се насочва към Бургаско и региона, където всеки ден гранична полиция намира бежанци. Схемата им на придвижване най-често се състои от два етапа до и от България. Бежанците нямат в себе си документи или удостоверения, за да покажат и идентифицират самоличността си. Те заявяват, че се казват по определен начин, и това трябва да бъде прието от българските власти за истина.

7

Анонимен

преди 8 години

Ми че то е криминализирано бе, калитко, с 5 години затвор се наказва...!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Платили са и са ги измамили. Ако не ги беше намерила полицията да им осигури ръна и подслон ех така си отиваха орицата. Изоставени. Сега шъ спат на меко и с пълен корем, а току виж след някоя и друга година стигнали Германията.

fallback