Снимка: Булфото, архив
fallback

Трима маскирани нападнаха и пребиха с метални пръти 58-годишен лекар в София.

Пострадалият е проф. Стефан Станчев, началник на Отделението по ортопедия в Университетската болница "Света Анна", съобщиха от лечебното заведение.

Мъжът е разхождал кучето си около 7:15 ч., когато е нападнат. Инцидентът е станал в квартал "Белите брези".

Пристигналият на място полицейски екип е заварил пребития в безпомощно състояние.

В резултат на побоя проф. Станчев е получил черепно-мозъчна травма, лицево-челюстна травма и травма на окото, като има опасност от загуба на зрението, съобщиха от "Света Анна".

Проф. Станчев е отведен в болницата, където негови колеги се борят за живота му. Полицията разследва случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Анонимен

преди 8 години

Морален упадък е това. Жалко за народ, който изживява такова духовно падение.Агресията стана нещо обичайно за решаване на проблеми.Жалко много жалко.Християнски народ с антихристки дела, плодове на омраза и мерзост.

79

Анонимен

преди 8 години

"МАСКИРАНИ С МЕТАЛНИ ПРЪТИ пребиха лекар в София"---Камелче, на какво може да се маскира човек с метални пръти? На скраб ли?Не е ли по-добре да се напише "Маскирани пребиха лекар с метални пръти" ?Обикновено, в изречението след сказуемото стои прякото допълнение. Обстоятелственото пояснение (с метални пръти) стои след допълнението.Че е в София, може да се уточни и в текста.

78

Анонимен

преди 8 години

В такива случаи полицията нищо не може да направи . Решили са да го бият и какво да сложиш полицай до всеки човек . Трябва да има съдебна система , а то няма . Сега като го хванат , че като почне една сага едни прокурори , адвокати , съдии и накрая нищо . Бития си е бит еб.ания си е еб..ан . Те това е .

fallback