Снимка: кадър Нова тв
fallback

Кафе със захар срещу неразумното шофиране. Експерти по пътна безопасност и КАТ-София започват кампания срещу агресивните шофьори.

За кампанията от Българската асоциация на пострадалите от катастрофи са предвидили да раздават кафе със захарчета с различни послания.

Те ще са насочени срещу най-честите нарушения на пътя - високата скорост, карането без колани и предпазни каски и в подкрепа на безопасността на пътя за мотористи, шофьори, деца и пешеходци.

В следващите месеци 700 пакетчета със захар ще се разпространяват в кафенетата в страната, за да достигнат посланията до максимален брой хора. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Под вещото ръководство на социоложката-марионетка, това министерство дълбае дъното...

10

ha ha ha

преди 8 години

Какво кафе със захарчета?Малко е - пак ще шофират неразумно.Предлагам пържолки с картофки - ще останат по-доволни!Ако се следва този почин, то тогава най-неразумните във всички сфери ще бъдат най-поощрявани.Ама като гледам политиците и депутатите ни - този почин започна да се прилага първо за тях.

9

Анонимен

преди 8 години

Най-голямото нарушения на закона за движение по пътищата е неработещия КАТ. Над 90% от останалите "нарушения" са пряка последица от неработещия КАТ. Захарчета щял да раздава ....

fallback