Снимка: Агенция Митници
fallback

Мобилна митническа група е отрила нелегален наливен алкохол в Карнобат при проверка на търговски обект на Общинския пазар, съобщиха от Регионалната митническа дирекция в Бургас.

В магазин на пазара митническите служители се натъкнали на пластмасови бутилки с различна вместимост, пълни с прозрачна и жълта течност с аромат на алкохол.

До задния вход на склада на магазина се намирал паркиран лек автомобил. В багажника му пък имало още 26 пластмасови бутилки, пълни с течности с мирис на ракия, водка, бренди и мастика.

Цялото количество на иззетия алкохол е 216 литра. Взети са проби за лабораторен анализ. Ще бъде съставен акт. Работата по случая ще докаже използван ли е този нелегален алкохол за зареждане на заведения по Южното Черноморие.

Преди по-малко от два месеца мобилна митническа група откри над половин тон нелегален алкохол в частен имот отново в Карнобат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Я попитайте ,кой е баш мафиота в Карнобат....Още ходи по нужда навън..........Трийте...сега му е времето..Още забелва,,, бело,,, д..... на двора.

1

ммда

преди 8 години

олИнкузивввв :)

fallback