Снимка: flickr
fallback

19-годишен младеж се обеси на дърво край екопътека в туристическия комплекс "Белите брези" край Ардино.

Младежът сложил сам край на живота си заради несподелена любов, съобщава "Стандарт", като се позовава на приятели на самоубилия се.

Момчето било лудо влюбено в девойка, с която имали връзка, но се скарали. Момичето настоявало, че иска раздяла с влюбения младеж.

Под нейна снимка във Facebook 19-годишният написал: "Тя като не изпитва никакви чувства към мен, не мога да я задължа да е с мен. Но аз изпитвам толкова големи чувства, че не мога да ги опиша".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Жена

преди 8 години

45, и в какво точно се състоеше това обичане истински, защото аз не вярвам на хора, които само пишат и говорят за нещо, а не могат да го обяснят с пример. В тази връзка, докато някой не обясни какво има предвид под истинско обичане, то тези хора за мен нямат абсолютно никаква представа за какво иде реч. Абсолютно никаква!

39

Анонимен

преди 8 години

Който не е обичал истински поне веднъж в живота си, е живял напразно. Повечето хора даже не знаят, какво е да обичаш истински и се залъгват с някакви доста по-слаби чувства.

38

Жена

преди 8 години

42, Недоварен рак, който си е въобразил, че е омар. Ходи щракай с пръсти в някой чалга форум. Тук даже и една мелодия не можеш качествено да покараш. Докато засвириш и всички са заспали от СКУКА по ...клавиатурите. Аре чупка!

fallback