Снимка: Булфото
fallback

Има задържан за убийството на двамата братя Цветан Петров-Скинара и Марко в Ботевград.

Криминалисти на ОДМВР-София разследват тежко престъпление, извършено в Ботевград. В хода на предприетото разследване е задържан мъж, чиято съпричастност към престъплението се изяснява, съобщиха от МВР.

Oще по темата

Снощи към 20.10 часа от тел. 112 е получен сигнал за смъртоносно простреляни двама мъже. Престъплението е извършено в централната част на Ботевград. Веднага на място пристигнали полицейски и медицински екипи. Районът бил отцепен, установена е самоличността на починалите – мъже на 31 и 35 години, криминално проявени и осъждани. Извършен е оглед на място, на който е присъствал и окръжният прокурор.

Предприетите оперативно-издирвателни действия за установяването и задържането на извършителите на тежкото криминално престъпление, които се провеждат под надзора на Софийска окръжна прокуратура. По случая е образувано досъдебно производство. В полицейския арест е отведен мъж, чиято съпричастност към престъплението се изяснява.

С оглед предотвратяване на очаквано напрежение, в Ботевград са изпратени допълнителни полицейски сили на жандармерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Ами така. Крачка по крачка и съдебната система ще остане без работа. И тогава ще има мнооого време да се реформира както си иска. Успех и пожелавам.

12

Анонимен

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоИ защо са го задържали ,пък и да го съдят? Като искаш правосъдие да съдят полицаи , прокурори и съдии оставили тези дамата на свобода.

11

Анонимен

преди 8 години

Пак питам,защо не е награден!?

fallback