Снимка: Булфото, архив
fallback

66-годишна жена е блъсната от 20-годишен велосипедист през изминалото денонощие в Бургас, съобщи за "Фокус" дежурният на МВР в града.

Инцидентът е станал вчера в к-с "Меден рудник" около 10:05 часа преди обед.

Пострадалата е настанена за лечение в болница с диагноза "закрито счупване на основата на черепа", с опасност за живота.

Общо 15 катастрофи са станали през денонощието. Няма пострадали или убити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Алеи

преди 8 години

А хората които се разхождат по велоалеите - какво? Цялата работа се гради на възпитание и съобразяване с останалите пешеходци или участници в движението. Дано пострадалата женица се оправи напълно.

8

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден много велосипедисти блъскат хора, но не пишат за това, защото обикновено има само леки натъртвания или леки наранявания. В този случай обаче жената е с опасност за живота и пишат за това. Много е възможно след още няколко подобни по-тежки случаи, да се стигне до промени в законите, за да се опитат да задължат велосипедистите да спазват законите, вкл. и да на карат по тротоарите. Днес един до мен мина на червено на светофара, после се качи на един тесен тротоар и запраши срещу хората!!!

7

До Ха-ха-ха

преди 8 години

Защо все още не можеш да направиш разлика между велоалея и тротоар? Тук става дума за тротоари, а не за велоалеи направени като се очертае част от тротоара, което само по себе си е пълно безумие, но какво друго да очакваме от такива кметове и общинари.

fallback