Снимка: Facebook
fallback

Проблемите на тризначките със съдебните власти се засилват. Надежда Станчева бе осъдена да заплати на благоевградския бизнесмен Венцислав Шалявски 2650 лв., съобщи "Струма".

Районният съд се произнесе, че тя дължи сумата по силата на договор за заем, сключен на 27 април миналата година. Надежда взела 2900 лв. от Шалявски с уговорката да ги върне в едномесечен срок.

На 1 юни тя му върнала 250 лв., а другите 2650 лв. така и останали непогасени и до днес.

За да обезпечи заема си, по искане на Венцислав Шалявски съдът запорира лекия автомобил BMW на Надежда, който бе оставен на отговорно пазене във 2 РПУ - Благоевград, а на 1 октомври бе направен опис от съдия-изпълнител.

Самата Надежда твърдеше в няколко тв интервюта, а както става ясно и пред съда, че подписа под договора не бил неин. Графологичната експертиза обаче доказала, че парафът е неин.

Заради въпросното изпълнително дело тризначката е осъдена допълнително да изплати 906 лв., представляващи разноски по обезпечителното дело, и още 880 лв. за направените по делото съдебни разноски.

Ако съдебното решение се потвърди, а тризначките са безработни, за събиране на дълга ще се пристъпи към продажба на запорираното BMW.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

Горките...не е хубаво да им се присмивате.И да си *** не е лесно.Поне едно жилище да си бяха купили, а те направиха ремонт на общинското.поне нещо да се хванат да работят, ама и това не могат, щото от телевизора ги подслушвали...ужас.

29

Анонимен

преди 8 години

Ауу сега триглавата ламя ще иска пари за тая снимка бе.

28

Анонимен

преди 8 години

Така става, когато разделиш един мозък на три равни части - нито една не е достатъча!!!!!!!!!!!!

fallback