Снимка: Нова тв
fallback

Пиян шофьор помете вчера двама пешеходци на тротоар в Монтана. Инцидентът се е случил на главната улица в града.

В болница са приети 18-годишната Елина и 22-годишният Милен, които имат множество счупвания и контузии.

Шофьорът бил с 1,9 промила алкохол в кръвта. Той изгубил управление над автомобила си и ударил момчето и момичето, които вървели по тротоара.

От удара Елина пада в близкия воден канал. Приятелят й Милен помолил пияния шофьор да му помогне да я извадят от канала. Той му отказал.

Наложило се със скъсани коленни връзки младежът да слезе и да спаси приятелката си от удавяне.

"Молех му се да ми даде поне телефон да се обадя и поне с това да помогне, но той ми се смееше", разказва Милен пред Нова тв.

"От завоя видях само един фар, който се приближава към нас и оттам вече нищо не помня", едва успява да промълви потрошеното момиче.

Елина е с два счупени крака, счупен таз и множество наранявания. А през май трябвало да има абитуриентски бал. Родителите на момичето са съсипани и са категорични, че шофьорът трябва да изгние в затвора.

Шофьорът е задържан, а книжката му е отнета за пореден път. Санкциониран е за различни провинения на пътя многократно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Жан Габен

преди 8 години

Хората тотално са откачили, управляващите освен за крадене за друго нищо не мислят.. На тая държава й трябва 3 дена бензин да вали и на четвъртия ден гръм да удари.

116

AF

преди 8 години

Ако в този форум стои поне един съдия или прокурор или адвокат то аз моля от името на един разочарован българин да вдигне ръкавицата и да помогнете на тези две деца които са разрушени от единдостоен за доста години затвор *** изоставил ги след неуспешно убииство да се удавятБъдете поне малко джентълмени и поставете *** в мястото му!Адвокат уважаващ себе си не би могъл да поеме защита на тозиМоля ви не бъдете животниПарите нямат достоинствоБъдете хора и защитете тези две деца

115

Чичо Сам

преди 8 години

Съдията Линч, би бил доста зает в ***!!!

fallback