Снимка: архив Булфото
fallback

Полски младеж с маска бе задържан от полицията по време на протест срещу Луковмарш в София.

Това съобщи Красимир Димитров от дирекция "Сигурност" в Столичната община пред ”Нова телевизия”.

Момчето е нарушило закона с това, че е покрило лицето си. Полицията предупреди организаторите на демонстрацията да свалят всичко, което покрива лицето.

Луковмарш е насрочен за довечера. Възпоменателното факелно шествие ще се проведе за 13 път в памет на националиста генерал Христо Луков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 8 години

Караколю, въпросът не е терминологичен, а и да беше, не е за твоята бедна главица! Много преди 9.IХ лозунгът на българската съпротива е бил "См.ърт на фашизма!". Значи фашизъм е имало само в Италия, а другаде е бил салазаризъм, франкизъм, куислингизъм, хортизъм, антонескизъм, усташизъм, тисизъм и т.н.! Защо на съветските танкове и на ракетите на катюшите са писали "См.ерть фашизму!". Ами просто не са те питали теб, експерта! Айс!

37

Анонимен

преди 8 години

Най-любезно каня българските фаши.зоиди и фа.шизоидчета да направят марш като Луков марш в ФРГ или Р.Австрия! Тяхните супертолерастки полиции не бият безчинстващи мигранти, но на вас ще ви съдерат за.дни.ка! Твърде много кръв са проляли през войната и сега берат твърде много срам за нещо, което са извършили техни сънародници! Затова не само бой ще ядете, а и в панделата ще ви вкарат!

36

България над всичко

преди 8 години

исторически погледнато всеки нормален българин съжалява че България губи 2св.война.възкръсва идеала на санстефанска България.без капка пролята кръв ни са върнати вардарска и егейска Македония,западните покрайнини отнети ни с позорния ньойски договор също са в пределите на Царство България ръководено то последния обичан български политик цар Борис трети. Луков се стремял България да напусне войната по възможно най-добрия за нея начин,но от една комунискта получава куршум в гърба.

fallback