Снимка: архив Булфото
fallback

Областната дирекция на МВР – Велико Търново отрече информацията, че снощи полицаи са участвали в престрелка с издирван престъпник.

Говорителят на полицията в града Марияна Христова обяви, че категорично не е имало стрелба и няма ранени граждани, съобщи "Фокус".

Oще по темата
Тя информира, че във Велико Търново се е провела съвместна специализирана полицейска операция от служители на Сектор "БОП" и ОДМВР – Велико Търново по линия "наркотици".

От дирекцията не предоставят повече информация около случая.

Информацията за престрелка между полицията и бандити излезе късно снощи в различни медии. Районът на инцидента на ул. "Преслав", до МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", бе отцепен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

в Търново престъпници няма а само уважавани бизнесмени като Айдън Динко Иван и др.които са и близки приятели с магистрати и полицаи .Може да има гастрольори и се налага полицията да вземе мерки в защита на нашите

7

www

преди 8 години

След пет-десет години в международен съд пострадалите, които очевидно нямат нищо общо нито със стрелялите полицаи, нито със стрелялите наркодилъри, ще осъдят българския данъкоплатец. Разбира се, до тогава този пореден гаф на полицията ще е добре забравен, а полицейските началници ще си взимат отново от българския данъкоплатец прилични пенсии.Да попитам малко встрани от темата - какво стана със случая в Лясковец? Някой сгафил началник поне да бяха повикали на разпит.

6

Боколенд<Тошоленд

преди 8 години

Не, даже и престъпници няма. Като едно време в Тошоленд :) Стрелбата е била за снимките на американски филм :) Престъпност в Боколенд НЯМА ! Стига толкова (цитирам другарката Бъчварова)!След като нездравите елементи докараха България на ръба на пропастта, Партията и лично другарят Бойко Борисов взеха нещата в свои ръце и държавата направи смела крачка напред :)

fallback