Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Младежът, който се опита да обере инкасо автомобил с пенсии в Средец, но бе убит от охранителите, е Христо Борецов от Черноморец. 

Той и братовчед му Бойко Борецов са 20-годишните момчета, които тази сутрин нападнаха колата пред пощата в центъра на Средец.

Oще по темата
Христо бил прострелян от мъжете, охранявали парите, затичал се, но след около 20 метра паднал и издъхнал.

Фаталната огнестрелна рана най-вероятно е разкъсала важен кръвоносен съд. Извършителят е прострелян в торса, съобщи "24 часа".

Тялото на младеж адълго време лежа на местопрестъплението, и едва около обяд бе откарано към съдебна медицина.

Хората в Черноморец са в шок. Семейството на убития нападател е обикновено. Родителите му се занимавали със земеделие, имали три деца, а Христо бил второто им дете.

Хората в селото не знаят момчето да има криминални прояви. Христо е завършил Механотехникума в Бургас. Работел като охранител, информира пък местния сайт "Флагман".

Гардовете, простреляли Христо, за да опазят пенсиите на хората в Средец, са приети в Спешното отделение на Бургаската многопрофилна болница.

Те са на 37 и 57 години. Имат травми на главите, медици от бургаската болница извършват обстоен преглед на състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Съсед

преди 8 години

До bolbovЕх,какво не прави глада,той е по-силен от тока.Момчето е добро отличник,веселяк,тих и скромен,няма човек който да каже лоша дума за семейството му.Трудолюбиви хора.В траур е целият град в шок сме всички,всеки се чуди как е станало кой го е подтикнал.Майката мисли,че синът и спи и по новините чува.Ужас.Какво става с нашите деца?Неузнаваеми са.Откъде можем да знаем какво мисли детето ти.Голяма загуба претърпя не само семейството ,но и държавата.

115

x-men

преди 8 години

Zatvor za nas-aniqt g-z. Izpadnal v panika i zastrelql choveka. Kade e zakona v tazi durjava? Kude ste jurnalisti, vestnici, televizii? Zashto ne go povdignete tozi vapros? Kak taka shte ubiva ei taka? Taka li trqbva da deistva edna ohranitelna firma? Abe hora, da ne se namirame v Somalia? Luda rabota.

114

theJack

преди 8 години

Така е попе, колкото по-пошло и елементарно е заглавието , толкова по-четена е статията за съжаление.Елементарен народ - елементарни журналисти , редактори, статии , ненности....

fallback