Снимка: Булфото
fallback

Полицията във Велико Търново задържа за 72 часа местен шофьор, който пиян предизвика истински екшън на бензиностанция в града.

Случката се разиграла в събота по обяд. Тогава 48-годишен мъж от Велико Търново заредил автомобила си "Фиат Типо" с бензин и газ пропан бутан на обща стойност 105 лв. и понечил да си тръгне, без да плати.

Потеглил с мръсна газ, но за негово нещастие опита му за бягство пропаднал, след като колата му се блъснала в бордюр на бензиностанцията, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В резултат на удара се е пробил резервоара на автомобила и е започнал теч на бензин. Служителите на обекта незабавно сигнализирали на тел.112, като на мястото веднага били  изпратени екипи на сектор "Пътна полиция" и пожарната във Велико Търново.

При проверка на шофьора е установено, че той е седнал зад волана с 1,32 промила алкохол в кръвта. Той категорично отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

Срещу него е започнато бързо производство за шофиране в нетрезво състояние. След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем и за измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Швед ли е?

12

Тео

преди 8 години

Абе ей, пич! Не си ли взе и поне един-два чипса и кутия сникерс да подложиш и да продължиш с пиенето?!?

11

Челиков

преди 8 години

Сега да го хвърлят една гора бой в ареста , да *** камъни 1-2 месеца и ще излезе с фреш мозък без бръмбари в главата.

fallback