Снимка: Архив Bulphoto
fallback

Има задържан за поръчителството на стрелбата с гранатомет срещу бившия съветник на ДАНС Алексей Петров, съобщи "Нова тв".

От МВР потвърдиха, че е арестуван украински гражданин.

Все още се изясняват мотивите за атаката срещу колата на Петров, близо до дома му. Още преди два месеца бившата барета предположи, че опитът за атентат срещу него е свързан с работата му в ДАНС.

Издирват се още трима заподозрени, обявени за общонационално издирване. До дни за тях ще бъдат издадени и европейски заповеди за арест, пише "24 часа".

Алексей Петров оцеля при стрелба с два гранатомета по бронираната му кола на столичния бул. "Черни връх" в столичния кв. "Кръстова вада" на 29 октомври м. г.

Украинецът е задържан при спецакция в неделя, но засега не е ясно дали е проговорил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Калина

преди 8 години

Само да припомня на някаквите негр***мотници по-долу, че става дума за украинци, не за руснаци.Украинците много се обиждат, ако го отъждествите с руснаци, така че, за ваше добро - да не наминат и за вас.

8

До горскио 13

преди 8 години

13 моляте стой си в гората и не прави глупави умозаключения . Видно умственияти капацитет не е голям. Гледай си гората и не се излагай. Абе ти знаеш ли колко е скъп нета в днешно вееме , не харчи излишни средства за безмислени наща. Купи си ракия

7

горскийо

преди 8 години

както винаги съветските друзя са забъркани във всички скандали по-добре вън от българия съветската *** тъй ще е най-добре за всички

fallback