Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Причина за откъсването на бетоновия къс на магистрала "Хемус", който прати един човек в болница, са големите температурни амплитуди в последните седмици, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Амплитудите водят до ускорено разрушаване на стари бетонови елементи от замръзването на проникналата в пукнатините вода.

Oще по темата

Екипи на Областното пътно управление в София и на пътноподдържащата фирма днес и утре ще извършат оглед на съоръжението на път I-1 при гара Яна и ще бъдат предприети необходимите мерки за обезопасяване и ремонт на частта от съоръжението.

Надлезът при гара Яна не е ремонтиран от построяването му през 1975 г. Съоръжението не е част от АМ "Хемус", а осигурява безконфликтното преминаване на първокласния път над автомагистралата, казаха още от агенцията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Шаран_БГ

преди 8 години

На това, моя учител по математика от прогимназията - Павел Белошапков от с. Царски извор, му викаше обратно-пропорционална зависимост ! И аз правилно съм го разбрал и запомнил през годините: Колкото по вече се вдигат цените на такси, данъци и винетки - толкова по-вече пътни елементи и съоръжения падат! Разбира се,че пада и рейтинга на политиците ни !! Но това е вече политически въпрос !

19

Анонимен

преди 8 години

Тази вечер плътната министърка с комунистическото потекло защо я нямаше по телевизията?

18

Нелко

преди 8 години

Комисията установи че това са ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ !

fallback