Снимка: архив Булфото
fallback

Маскиран нахлу с оръжие в магазин за хранителни стоки тази вечер и отмъкна неустановено количество пари.
Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Въоръженият грабеж е извършен в магазин в столичния квартал „Гео Милев”.

Според първоначалната информация към 19.00 часа в търговския обект влязъл маскиран, който заплашил с оръжие продавачката и отнел част от оборотните пари. При инцидента няма пострадали хора.

Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия за разкриване и задържане на извършителя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Помня

преди 8 години

Преди много години при соца пред банка в Хасково спира инкасо кола и от нея слизат милиционер и касиерка с 80 000 лв.Двама с пистолет удрят милиционера по главата, грабват чантата с парите и изчезват.За няколко дни ги хващат .Оказва се че пистолета е бутафорен , парите са върнати до стотинка и въпреки това ги осъдиха на смърт.Не след дълго писаха във вестниците че присъдата е изпълнена.Това е единствения случай на нападение на банка при соца.А някой да ме убеди че смъртната присъда не действа.

9

ГЕРБ Напред

преди 8 години

По повод зачестилите обири.Министъра на вътрешните работи и министър председателя Б.Б.Решихме да въведем съответните мерки:Стикери по вратите на магазините с надпис: "НЕ КРАДИ *** !"Мислим, че овладяхме кризата !

8

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...9Който и да дойдел???Хората били други???Сам щял си да си ги вземеш??***, ще ти се ама не.Ще дойде някой който такива като теб ще ги набута в пандиза за един-два месеца.Много е лесно и ще стане.Въпрос на време е.

fallback