Снимка: 170-то СОУ
fallback

Баща нахълта в столичното 17 СОУ "Дамян Груев" и удари единайсетокласничка. Случката се е разиграла тази сутрин пред очите на съучениците и преподавателката, съобщи "24 часа".

Повод бил вчерашен скандал между учениците от 10 и 11 клас от гимназията.

Днес бащата на едно от унизените от вчерашния конфликт деца решил да потърси отговорност от момичето, което започнало разпрата, съобщиха разследващи.

Девойката не е сериозно пострадала. От гимназията, която е с разширено изучаване на френски отказаха коментар на случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Илиан

преди 8 години

От квартала съм, и баща ми, и аз и сина ми сме учили там. Никога това училище не е било по-пропаднало от сега. Тая пияница директорката го съсипа тотално за тия години, в които е там. Мой приятел /а и не само той/ си махна дъщерята от там заради СИСТЕМНИЯ тормоз над нея. Безброй сигнали и жалби има срещу пияндето има, но резултат НИКАКЪВ. Това е от години така. Тая буквално си присвои училището и си прави каквото иска.

52

Анонимен

преди 8 години

В това училище подобни събития са ежедневие. Моето дете учи там навремето. Вината е на директорката, г-жа Атанасова, която е много по-загрижена за визията и силиконовия си бюст в частност отколкото за проблемите на училището и учениците.

51

Неа

преди 8 години

Проблема трябва да се реши много преди изобщо да се мисли за намеса от охраната . Това по скоро трябва да е изключение .

fallback