Снимка: Булфото, архив
fallback

Софийска градска прокуратура разследва опит за убийството на 21- годишна жена, извършен в нощно заведение в столицата. Като обвиняем по делото за престъпление е привлечен 21-годишният Здравислав Латинов, съобщиха от прокуратурата.

Латинов и пострадалата жена са работили заедно в столично заведение като барман и сервитьорка. Допреди няколко месеца двамата са имали връзка.

До момента е установено, че в ранните часове на 16 януари жената и мъжът са били на смяна. Около 3:15 часа Латинов нахълтал в тоалетната, в която се намирала бившата му приятелка, заключил вратата и намушкал младата жена няколко пъти с нож в корема.

Служители и посетители на нощния клуб са чули силни викове и блъскане. Затова разбили вратата на тоалетната и видели случилото се.

Латинов е бил арестуван от пристигналите на място полицаи, а жертвата откарана в болница в тежко състояние и с опасност за живота. Нападателят е задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

No name

преди 8 години

Лошото е, че този другар вчера е пуснат под домашен арест! Такава ни е държавата...

40

Анонимен

преди 8 години

Разчистване на сметкии на неудобни свидетелки

39

Джак

преди 8 години

Но да не се оплакват жените които искат "истински мъже". Ето ви "истински мъж" който не търпи да се гаврят с него и въздава справедливост.

fallback