Снимка: МВР

Два крадени автомобила с фалшиви документи са били открити при полицейска акция в Лом, а други два в Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

След сигнал за смущение в честотите на мобилен оператор в района на квартал "Младеново" в Лом полицията е претърсила промишлена сграда в квартала, в която са намерени два крадени автомобила BMW. Единият е изчезнал от София , а другия - от Пазарджик. До автомобилите е намерено и устройство, което предизвиквало смущенията в техниката на мобилния оператор. По случая е образувано досъдебно производство.

При опит за регистрация в КАТ в Монтана са открити два други автомобила BMW и Fiat, откраднати от Италия и обявени за издирване по бланкови номера. Двата случая се разследват, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Коментари Напиши коментар

5

Кънчо

преди 7 години

България,държавата на крадците....прикривани или в съучастие с полицията, замазвано от прокуратурата с участието на депутатите.Ако има по-завършена схема от това нейде по севта ,здраве му кажи.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако в Монтана и Враца няма крадени коли,незнам къде другаде ще има.Там са най големите измамници в България.Като търся кола тия два града ги махам.Продават само чупилници и с нередовни документи..Преди години един познат взе един Голф.10 пъти го палихме и като си тръгнахме и той угасна.И до там.После и при регистрацията вече се оказа и със запор.90 % вероятност за трошляк или измама

3

Батакист

преди 7 години

Абе тези беемвета да не би да са от безпилотните, че са ги спипали? Аз мислех че по скоро апашите трябва да спипат, а колите само са ги намерили.